پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان:

دیدار با خانواده شهدا اعلام پیروی از آرمان‌های امام خمینی(ره) است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تأکید بر زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهدا، هدف از دیدار با خانواده شهدا را اعلام پیروی از آرمان‌های شهدا و رهبر کبیر انقلاب اسلامی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از چابهار، سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار بازدید کرد و از نزدیک با اعضای هیئت رئیسه، هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان به گفتگو پرداخت و در ادامه با خانواده شهید حامد بزی دیدار کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این دیدار با تأکید بر زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهدا، هدف از این دیدار را دلجویی از خانواده شهید و اعلام پیروی از آرمان‌های شهدا و رهبر کبیر انقلاب اسلامی عنوان کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار نیز اظهار کرد: ارج نهادن به خانواده شهدا باید سرلوحه کار مسئولان، مردم و دانشجویان قرار بگیرد.

حبیب پیری اضافه کرد: صبر و شکیبایی خانواده معظم شهدا برای آحاد مردم یک الگو و درس بزرگ است که در برابر توطئه دشمنان علیه این کشور ایستادگی کرده و در تداوم خون مطهر شهدا از آرمان‌های نظام اسلامی و رهبری دفاع کردند.

به گزارش آنا، شهید حامد بزی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی چابهار ۲۸ مهر ۱۳۹۱ در حادثه تروریستی به شهادت رسید.