به مناسبت هفته وحدت صورت گرفت

دیدار دانشگاهیان با خانواده شهید محسن خزائی دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، هیات رئیسه واحد زاهدان و مدیران بنیاد شهید و امورایثارگران استان با خانواده معظم شهید محسن خزائی دیدار و از آنان تجلیل کردند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، دکتر امینرضا کمالیان به مناسبت هفته وحدت به همراه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و جمعی از مدیران و مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سیستان و بلوچستان با حضور در منزل خانواده شهید محسن خزائی، دانشآموخته واحد زاهدان یاد و خاطره این شهید والامقام رسانه در سوریه را گرامی داشتند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این دیدار معنوی گفت: امروز زندگی با آسایش و آرامش همه مسلمانان در مجامع اسلامی، مرهون خون پاک و ایثار و فداکاری هزاران شهید و جانبازی است که در دفاع از ارزشهای دینی و اسلامی، جانفشانی کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: خانوادهشهدا مایه افتخار جامعهانقلاب اسلامی بوده و از بزرگترین سرمایههای معنوی کشور به شمار میروند و خدمت به این بزرگواران افتخاری بسیار بزرگ برای ما است.

کمالیان عنوان کرد: برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، حضور دانشآموختگانی چون این شهید والامقام، مایه فخر و مباهات است و بر خود میبالیم که ادامه دهنده راه سلحشورانی هستیم که آگاهانه و آزادانه جان خود را در طبق اخلاص نهاده و ما را به راه نورانی حق و اطاعت از ولایت رهنمون ساختند.

در پایان با اعطای هدایایی از مجاهدتها و خدمات ارزنده این شهید بزرگوار تجلیل شد.