دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به مناسبت روز عید غدیرخم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و هیات رئیسه واحد زاهدان به مناسبت عید سعید غدیرخم با کارکنان این واحد دانشگاهی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر امینرضا کمالیان در این دیدار ضمن تبریک عید سعید غدیرخم اظهار داشت: عید به معنای روزی است که مشکلات برطرف شده و شادیها خودشان را نمایان میکنند و از دیدگان معصومین و ائمه عید به معنای روزی است که در آن معصیت و گناه نباشد، عید غدیر بازگشت معنوی اسلام است و امیدواریم بتوانیم از آموزههای دینی و معنوی عید غدیرخم درس بگیریم.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه یکی از ارزشهای عید غدیرخم ولایت مداری است، عنوان کرد: جامعه ما همواره تداوم راه امامت و ولایت را فراموش نخواهد کرد و وظیفه خود میدانیم که در این مسیر حرکت کنیم، دوستی، برادری و اتحاد از جمله عناصر ارزشی است که در روز عید غدیرخم تکرار میشود، امیدواریم این معیارها در محیط کار به عنوان یک الگو قرار گیرد.

کمالیان اتحاد و برادری را رمز موفقیت مردم استان سیستان و بلوچستان بیان کرد و افزود: خوشبختانه جوانان و دانشجویان استان سیستان و بلوچستان پیروان هر مذهب اسلامی که هستند در حالی عقاید و سنن خاص خود حفظ میکنند، در روابط اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با یکدیگر همسو میباشند و رسیدن به اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی تنها خواستهی مرم شریف این استان است.

در بخش دیگری از این دیدار حجهالاسلام ایمانیخواه با تبریک عید سعید غدیرخم غدیر گفت: غدیر یک سرزمین نیست، بلکه چشمهای است که تا پایان هستی میجوشد و افقی است بیکران.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: غدیر، روز ولایت و امامت، روز اخوت و رشادت و نقطه اشتراک شیعه و سنی است.