پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
به‌مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر انجام شد؛

دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان با خانواده شهید دانشجو

مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان به‌مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر با خانواده شهید دانشجو مرتضی علی احمدی دانشجوی این دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به‌مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر با خانواده دانشجوی شاهد و ایثارگر این دانشگاه، شهید پاسدار مرتضی علی‌احمدی دیدار کردند.

در این دیدار که با حضور سلطانعلی میر دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، حبیب پیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل چابهار، حسینعلی نورا مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان و موسی غفاری نماینده دفتر شاهد و ایثارگر دانشگاه صورت گرفت با ذکر فاتحه و اهدای لوح از خانواده معزز شهید تجلیل شد.

در این دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با دلجویی از همسر و فرزند خردسال شهید پاسدار مرتضی علی‌احمدی با بیان اینکه شهدا با نثار جان خود و گذشت از تعلقات دنیوی جان شیرین‌شان را  فدای انقلاب و مردم کردند و به پاس این ایثار و گذشت باید همیشه قدردان خانواده شهدا بود، اظهار کرد که دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه انقلابی و مردمی است.

سلطانعلی میر این دانشگاه را خادم شهدا و خانواده آنان دانست و عنوان کرد: «همیشه در همه شرایط پیگیر امور خانواده شهدا هستیم

حجت‌الاسلام رفیعی پدر همسر شهید نیز به بیان ویژگی‌های اخلاقی شهید پاسدار مرتضی علی‌احمد پرداخت.