در زابل انجام شد؛

دیدار معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی با خانواده شهیدان میرحسینی

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با خانواده شهیدان میرحسینی در زابل دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل،  احمد حیدری معاون امور مجلی و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی روز گذشته در حاشیه بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل با خانواده شهیدان میرحسینی دیدار کرد.

حیدری در این دیدار که دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و جمعی از همکاران واحدهای زاهدان و زابل نیز حضور داشتند، گفت: شهادت بالاترین درجه است که یک انسان می‌تواند به آن برسد و شهدا نظر کرده خداوند سبحان هستند.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن دعا و طلب شهادت از باری تعالی اظهار کرد: تیر و ترکش‌ها مأمور خدا هستند و نصیب هر کسی نمی‌شوند، کسانی از این سفره روزی می‌خورند که به خدا نزدیک‌تر هستند.

وی ابراز امیدواری کرد که مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و همکاران این نهاد فرهنگی خادمان لایقی برای شهدا و خانواده آنان باشند و بتوانند در راستای زنده نگه‌داشتن یاد این شهیدان والامقام قدم‌هایی مثبت بردارند.