پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
به‌منظور قدردانی از شهید محسن خزایی صورت گرفت؛

دیدار معاون دانشگاه آزاد اسلامی با خانواده شهید خبرنگار مدافع حرم ‎

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با خانواده خبرنگار شهید مدافع حرم که در حلب سوریه به شهادت رسید، دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، فرزاد جهان‌بین با خانواده شهید محسن خزایی، خبرنگار مدافع حرم که ۲۲ آبان سال ۹۵ در حلب سوریه به شهادت رسید، دیدار کرد. این شهید دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان است و به‌صورت افتخاری برای پوشش خبری انعکاس رشادت‌ها و دلاورمردی‌های مدافعان به سوریه اعزام شده بود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در این دیدار با بیان سخنانی درباره رشادت‌های مدافعان حرم، امنیت امروز کشور اسلامی را مدیون گذشت و فداکاری  آنان دانست.

در این دیدار سلطان‌علی میر رییس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان هم با تشکر از خانواده شهید محسن خزایی به بیان ویژگی‌های اخلاقی آن شهید گران‌قدر پرداخت.