پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با برگزاری مراسم معارفه؛

رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی پردیس نصرت‌آباد معرفی شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پردیس نصرت‌آباد از مراکز آموزشی زیرمجموعه‌ دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان در حکمی از سوی سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، ایرج نارویی به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی پردیس نصرت‌آباد زیر نظر واحد زاهدان منصوب شد.

مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی پردیس نصرت‌آباد از زیرمجموعه‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

در این مراسم از خدمات محمد برهان‌زهی قدردانی و ایرج نارویی به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی پردیس نصرت‌آباد زیر نظر واحد زاهدان معرفی شد.

بخش نصرت‌آباد از توابع کلانشهر زاهدان است که در ۱۱۹ کیلومتری آن قرار دارد.