پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور مسئولان؛

رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی چابهار معرفی شد

رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار با حضور مسئولان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از چابهار، مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار با حضور سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، سیدمهدی جوادزاده بازرس کل استان سیستان و بلوچستان، مسعود رئیسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیکشهر، اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه در سالن کنفرانس واحد چابهار برگزار و مهدی لقمان‌نیا به‌عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار معرفی و از تلاش‌های حبیب پیری قدردانی شد.

حبیب پیری رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار در این نشست با ارائه گزارشی از خدمات انجام شده در مدت ریاست خود از اعضای هیئت علمی و کارکنان قدردانی کرد.

میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان هم به بیان سرفصل‌هایی از برنامه راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «آرمان‌ها، چشم‌انداز و مأموریت‌ها و اهداف کلان این دانشگاه» پرداخت.

لقمان‌نیا رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار نیز درباره اهداف کلان این دانشگاه، برنامه‌های راهبردی و انسجام کارکنان و اعضای هیئت علمی مطالبی بیان کرد.