پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
طی سفر دوروزه به استان سیستان و بلوچستان؛

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از منطقه ویژه مکران بازدید کرد

دکتر طهرانچی در ادامه سفر دوروزه خود به استان سیستان و بلوچستان، صبح امروز از بخش های مختلف صنعتی و اقتصادی منطقه ویژه مکران بازدید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنااز روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سفر دوروزه خود به استان سیستان و بلوچستان، صبح امروز از مجتمع فولاد مکران چابهار و کارخانه لنج سازی کنارک بازدید کرد.

دکتر طهرانچی که به منظور افتتاح دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار و حضور در شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به این استان سفر کرده، صبح امروز در ادامه سفر دو روزه خود، از مجتمع فولاد مکران چابهار و کارخانه لنج سازی کنارک بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت های این دو مجتمع قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه بازدید از کارخانه لنج سازی کنارک، دستور داد یک هنرستان مهارتی در کنارک و یک دانشکده مهارتی و کارآفرینی در چابهار راه اندازی شود.

همچنین دکتر طهرانچی از ساختمان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل چابهار در شهرستان کنارک بازدید کرد.

وی در ادامه، از کارخانه کنسرو ماهی بازدید و با مدیرعامل این مجتمع تولیدی دیدار و گفت و گو کرد.