حضور بیش از 1200 داوطلب در آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از آرامش و سلامت کامل آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی در استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

دکتر امین رضا کمالیان، در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: در روز جمعه نهم بهمن بیش از 1200 داوطلب در مقطع دکتری در دو نوبت صبح و عصر با یکدگر به رقابت پرداختند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان ابراز امیدواری کرد که سطح تعالی علمی استان با افزایش رشتههای تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی چشمگیر خواهد بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بیان اینکه هم اکنون در واحد زاهدان 14 رشته در مقطع دکتری تخصصی و 35 رشته در مقطع کارشناسی ارشد فعال می باشد، عنوان کرد: پس تصویب دانشگاه آزاد اسلامی چابهار به عنوان دانشگاه بینالملل هم اکنون 2 در مقطع دکتری تخصصی و 6 رشته در مقطع کارشناسی ارشد در این واحد بینالملل فعال میباشد.

کمالیان مهمترین علت رشد و توسعه منطقه را تعالی سطح علمی استان دانست و بیان کرد: تربیت نیروی متخصص بومی در استان، جلوگیری از خروج مشتاقان تحصیلات تکمیلی از استان و کاهش دغدغههای خانواده از دوری فرزندانشان از مهمترین دلایل گسترش رشتههای تحصیلات تکمیلی توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان است.

این مسئول افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با هدف پیشرفت کیفی آموزش عالی اقدام به جذب هیات علمی با مدرک تحصیلی دکترا در رشته های مختلف داشته است و این فراخوان جذب تا 20 بهمن ماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی واحد زاهدان، حضرت آیت ا... عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان از آزمون دکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان بازدید کرد.