کمالیان: کارنامه‎ علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان نتیجه تلاش بی‎شائبه کارکنان است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: کارنامه‎ی علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نتیجه تلاش بی‎شائبه کارکنان است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، دکتر امینرضا کمالیان در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر واحد زاهدان که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان برگزار شد از تلاشگران حوزهی پژوهش تشکر کرد و جلسه هفته وحدت و مصادف شدن این هفته را با هفته پژوهش تبریک گفت و افزود: هفته پژوهش در سال جاری مصادف با هفته وحدت بود که امیدواریم این ایام آغازی برای همکاری بیشتر و منسجمتر در میان نخبگان فرهنگی و پژوهشی باشد.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: برای صعود قلل رفیع توسعه و تعالی باید روند پیشرفت فعالیتهای پژوهشی بیش از سالهای گذشته باشد و با سرعت بیشتری در این مسیر گام برداریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بیان کرد: پژوهش و اقدامات پژوهشی لازمهرشد، توسعه و موجبات استقلال و خودکفایی را فراهم میکند، کارنامهدرخشان علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نشان از تلاش و کوشش، تلاشگران این واحد دانشگاهی است.

این مسئول دانشگاهی گسترش فعالیتهای مرکز رشد، تجهیز و توسعه ساها و کسب رتبههای برتر در مسابقات و جشنوارههای علمی و پژوهشی واحد زاهدان را قابل تقدیر دانست و گفت: جای بسی خرسندی است که توانستیم اقدامات خوب و مهمی را برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و دستیابی به مطالبات رهبری با کمک، همراهی و حمایت مدیران ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، مسئولان و مدیران استانی و همه کارکنان واحد زاهدان، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان به انجام برسانیم.

در بخش دیگری از این مراسم دکتر احمد مهربان، معاون پژوهشی واحد زاهدان گزارشی از فعالیتها و افتخارات کسب شده در حوزهپژوهش این واحد دانشگاهی ارائه کرد و در پایان از مدیران، پژوهشگران، نخبگان و کارآفرینان برتر واحد تجلیل شد.