پیام تبریک ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به مناسبت روز معلم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با صدور پیامی فرا رسیدن دوازدهم اردیبهشت روز استاد و معلم را به همه‌ استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریک گفت.

در پیام دکتر امین‎رضا کمالیان آمده است:

استادان گرامی، همکاران محترم عضو هیئت علمی

12 اردیبهشت ماه مصادف با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری بنام روز استادو معلم نامگذاری شده است.معلم و استادیعنی تبلور عقل و ایمان،دُر گرانبهای قله‎های ایثار و استقامت، الگوی دانشو مظهر ایثارو رهایی از ظلمت به سوی نور است.

اوراق زرین تاریخ تربیت سیمای درخشان مربیان نام آوری چون ائمه اطهار را بر خود نقش ابدی زده است آنان کهبا پیکار مقدس خویش حماسه‎های شکوهمند و جاوید در سازندگی انسان متعهد بهوجود آوردند و امروز معلمان عزیز و گرانقدر ادامه‎ دهنده‎ی این نهضت عظیم بوده و بی‎شک اعتلای فرهنگ و اندیشه در گرو تلاش هدفمند معلمان و استادانی است که در ترویج دانش و بینش همانند ائمه اطهار و استاد شهید، مرتضی مطهری اهتمام می‎ورزند و از همین روست که نام و جایگاه والای معلم در فرهنگ ما همواره با قداست و احترام همراه بوده است.

جایگاه ویژه استادان دانشگاه از آن جهت که علاوه بر کرسی تدریس و تعلیم، بر جایگاه پرافتخار تحقیق و پژوهشنیز تکیه زده اند جایگاهی ویژه و دارای ارزش مضاعف است.

ضمنبزرگداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، جایگاه ارزشمند استادان و معلمان گرانقدر، فرهیخته و فرهنگ آفرین را گرامی داشته و امیدوارم این قشر متعهد و متخصص در پیشرفت و نوآوری مرزهای دانش و پژوهش به قلل رفیع، ترفیع یابند.