کمالیان: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی فردی دلسوز و عملگرا در توسعه کشور شناخته شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: فعالیت‌ها و عملکرد آیت الله هاشمی رفسنجانی باعث شد تا وی به عنوان فردی دلسوز، میهن‌پرست و عملگرا در توسعه اقتصادی اجتماعی کشور شناخته شود.

دکتر امین‌رضا کمالیان در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان با تسلیت ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی (ره) به عموم بویژه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: آیت الله هاشمی با تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک پیشگام و کارآفرین وارد عرصه توسعه آموزش عالی شد و با اقدامات خود، تحولات گسترده‌ای در این عرصه صورت داد.

وی ادامه داد: سال 1365 تعداد دانشجویان بومی که در استان سیستان و بلوچستان در حال تحصیل بودند، حدود سه الی 4 درصد بود و امروز در کل دانشگاه‌های استان این رقم به حدود 60 تا 70 درصد رسیده و در دانشگاه آزاد اسلامی به جرات می‌توان گفت که این رقم به 100 درصد رسیده است چراکه در منطقه خاش، دانشجو خاشی و در چابهار، دانشجو چابهاری است.

به گفته کمالیان، حضور آموزش عالی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی در اقصی نقاط کشور و شهرهای مرزی و غیرمرزی منجر به تحولات فرهنگی شد و وقتی تحول فرهنگی صورت بگیرد در پی آن امنیت اقتصادی و اجتماعی شکل می‌گیرد.

رئیس واحد زاهدان اظهار کرد: حضور دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه جنوب شرق کشور باعث شد که شیوه زندگی‌ خانواده‌ها تغییر کند و در هر خانواده تعدادی از افراد به آموزش عالی راه پیدا کنند؛ این اولین گامی بود که از سوی دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت و اکنون آثارش را در خلاقیت‌‌ها و پیشگامی جوانان در حوزه صنعت می‌بینیم.

کمالیان ادامه داد: امروز نمایشگاه‌هایی که در استان و کشور تشکیل می شود بخش عمده‌ای از آثار جوانانی است که تا دیروز جایی برای تحصیلات عالی نداشتند و این موفقیت‌ها برای دانشگاه آزاد مثال‌زدنی است و باعث شد آیت الله هاشمی به عنوان فردی دلسوز، میهن پرست و عملگرا برای توسعه اقتصادی اجتماعی کشور شناخته شود.

وی در توصیه‌ای به دانشگاهیان در ادامه دادن راه آیت الله هاشمی خاطرنشان کرد: آنچه را که دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد کرد، انسجام و وحدت بود و آنچه که رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی خواهان آن بود، همبستگی ملی بود که خوشبختانه این همبستگی عینیت پیدا کرده و وجود دارد؛ وظیفه داریم این همبستگی را ادامه بدهیم، مجموعه دانشگاهیان باید به دور از هر گونه اختلاف و با هدفی مشترک در راستای اهداف دانشگاه آزاد اسلامی گام برداریم.