پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان:

دانشجویان قشر بیدار جامعه هستند/نقش آفرینی و بالندگی عنصر دانشجو است

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خطاب به دانشجویان گفت: شما دانشجویان قشر بیدار و هوشیار جامعه هستید.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان،جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با هدف بررسی و تبادل نظر پیرامون مسائل و مشکلات دانشجویان در مسجدالنبی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور عیسی ابراهیم زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، هیات رئیسه و دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار شد.
در ابتدای جلسه عیسی ابراهیم زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهیخته دانشجویان گفت: شما دانشجویان قشر بیدار و هوشیار جامعه هستید.
وی با بیان این مطلب که نقش آفرینی و بالندگی عنصر دانشجو است گفت: دانشجویان به عنوان قشر فرهیخته و پویای جامعه نقش بسیار مهمی در ارتقاء سطح علمی و فرهنگی جامعه برعهده دارند.
ابراهیم زاده گفت: وقتی دانشجویان از اندیشه و توان خود در راستای تولید علم استفاده کنند و شایستگی های علمی خود را تعالی بخشند آینده ای روشن برای کشور آفریده اند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان وظیفه مسئولین را در مقابل دانشجویان مهم خواند و گفت: دانشجویان گرانقدرترین و ارزشمند ترین سرمایه های کشور هستند و همه ما در مقابل مرتفع نمودن مشکلات آنها مسئول هستیم.
ابراهیم زاده خاطر نشان کرد: بستر پیشرفت وسربلندی کشور در همه زمینه ها، علمی، پژوهشی وفرهنگی در دست قشر دانشجو است و ما وظیفه داریم امکانانت را به نحوه احسن برای تعالی هرچه بیشتر فراهم سازیم.
سپس در ادامه دانشجویان مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند و مسئولین پاسخگو آنها بودند.