در مراسم تجلیل پژوهشگران برتر؛

رئیس سازمان سما: بدون پژوهش تصمیمی گرفته نشود

معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما تأکید کرد: مسئولان نظام جمهوری اسلامی برای دستیابی به قلل پیشرفت باید توجه کنند که بدون پژوهش تصمیمی گرفته نشود.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، علیرضا منظریتوکلی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با قدردانی از تلاش بیشائبه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با سرعت قابل قبول به سمت تعالی و پیشرفت در حال حرکت است.

وی با اشاره به اعتماد به جوانان، عنوان کرد: بر اساس مطالبات و تأکیدات مقام معظم رهبری اگر مسئولان به جوانان اعتماد کنند، حرکت در مسیر تعالی و پیشرفت سریعتر انجام میشود.

رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه یکی از مهمترین مشکلات کشورهای جهان سوم داشتن مشکل مدیریت موفق است، خاطرنشان کرد: کشورهای جهان سوم و به‌ویژه کشور عزیزمان ایران اسلامی دارای منابع انسانی توانمند و منابع مادی و ظرفیت مطلوب است که متأسفانه به‌دلیل نبودن مدیریت کارآمد از این ظرفیت به‌خوبی استفاده نمیشود.

منظری‌توکلی گفت: متأسفانه یکی از عرصههای مهم و تأثیرگذار در کشور که بخش اقتصاد است با مشکل مدیریتی مواجه بوده و این حوزه در دست افرادی قرار دارد که نه با درد مردم آشنا هستند و نه تحرک و انگیزه لازم را برای مرتفع‌کردن مسائل و مشکلات دارند و دشمن نیز از این ضعف استفاده و به این عرصه حمله کرده است.

وی به برنامههای دشمن برای حمله اقتصادی به کشور اشاره و بیان کرد: دشمن با ایجاد نوسان در قیمت ارز، تغییر و تحول در تحریمها، استفاده از رسانهها و .... باعث دیده نشدن بسیاری از موفقیتها، سرمایهها، پیشرفتها و امیدهایی است که در ایران اسلامی داریم.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی جوانان و دانشجویان را یکی از مهمترین سرمایهها و امیدها در کشور معرفی کرد و گفت: دانشجویان به عنوان قشر پویا، فعال و اثربخش جامعه، ظرفیت لازم را برای پیشرفت کشور در همه عرصهها دارا هستند.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم از علیرضا حسنآبادی، غلامرضا ثناگو، کامبیز نرماشیری، احمد مهربان، به عنوان پژوهشگران برتر اعضای هیات علمی تجلیل و بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری در راستای برگزاری کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره در دانشگاهها، از استادان ارائهدهنده، منتقد و مسئولان این حوزه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان قدردانی شد.

از دانشجویان نخبه و پژوهشگر و هستههای فناور و شرکتهای دانشبنیان نیز در این مراسم تجلیل شد.