رئیس کمیته ورزش دبیرخانه دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان عضو شورای راهبردی فدراسیون ورزش‌های رزمی شد

محمدعلی یوسفی رئیس کمیته ورزش دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از سوی رئیس فدراسیون ورزش‌های رزمی به عنوان عضو شورای راهبردی فدراسیون ورزش‌های رزمی منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان، محمدعلی یوسفی، رئیس هیئت ورزش‌های رزمی استان سیستان و بلوچستان طی حکمی از سوی رئیس فدراسیون ورزش‌های رزمی به عنوان عضو شورای راهبردی فدراسیون ورزش‌های رزمی منصوب شد.
در حکم محمود رشیدی خطاب به یوسفی آمده است: با عنایت به سوابق و تجارب ارزشمندتان، جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان عضو شورای راهبردی فدراسیون ورزش‌های رزمی منصوب می‌گردید، امید است ظل توجهات حضرت بقیة الله الاعظم (عج) و تحت زعامت مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، بهره‌گیری از کلیه ظرفیت های موجود با اهتمام و برنامه‌ریزی متناسب در پیشبرد کمی و کیفی امور محوله کما فی‌السابق موفق و منصور باشید.