میر خبر داد:

راه‌اندازی دبیرستان بهورزی و مرکز آموزش تخصصی کوتاه‌مدت در دانشگاه آزاد سراوان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از راه‌اندازی دبیرستان بهورزی و مرکز آموزش تخصصی کوتاه‌مدت در دانشگاه آزاد سراوان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سراوان، سلطانعلی میر پیش از ظهر امروز از حوزه‌ برگزاری امتحانات پایان ترم جاری در واحد سراوان بازدید کرد و از نزدیک در جریان تمهیدات صورت گرفته برای برگزاری هرچه بهتر امتحانات قرار گرفت.

وی ضمن ارزیابی كیفیت برگزاری امتحانات بر لزوم رعایت قوانین و مقررات آموزشی توسط دانشجویان و ایجاد آرامش، نظم و انضباط توسط مسئولان برگزاركننده امتحانات تأكید كرد و ادامه داد: با توجه به اینكه زحمات دانشجویان در یک نیمسال به این امتحانات بستگی دارد، در راستای آرامش‌بخشی و جلوگیری از ورود استرس به دانشجویان از عوامل اجرایی برگزاری امتحانات خواستار برخورد شایسته، با آرامش و متانت با دانشجویان هستم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از راه‌اندازی یک مرکز آموزشی در بخش جالق خبر داد و تصریح کرد: دبیرستان بهورزی و مرکز آموزش تخصصی کوتاه‌مدت نیز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراوان راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش آنا؛ همچنین در این بازدید عبدالحمید پارسافر سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراوان با قدردانی از حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در محل برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان، گزارشی از روند برگزاری امتحانات در این واحد دانشگاهی ارائه داد.