پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در اقدامی..

راه‌اندازی موکب شهدای مدافع سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در اقدامی خودجوش توسط کارکنان این واحد دانشگاهی موکب شهدای سلامت را راه‌اندازی کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زاهدان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در راستای ارج نهادن به شهدای مدافع سلامت در اقدامی خودجوش توسط کارکنان این واحد دانشگاهی به راه‌اندازی موکبی با همین نام در جوار محل مرکز واکسیناسیون اقدام کرده و از افرادی که واکسن تزریق کرده‌اند، پذیرایی می‌کند.

در این موکب دانشجویان رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی به بررسی شرایط فشار خون، میزان اکسیژن خون و بررسی قند خون داوطلبان می‌پردازند و در صورت نیاز آموزش‌های لازم را به آنان می‌دهند.