در نشست مسئولان تأکید شد؛

راه‌اندازی و گسترش رشته‌های تحصیلی بر اساس ظرفیت‌های نیمروز سیستان

مسئولان دانشگاهی و شهرستانی در شهر نیمروز سیستان بر راه‌اندازی و گسترش رشته‌های تحصیلی بر اساس ظرفیت‌های این منطقه تأکید کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، احمد حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی که به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده است، روز گذشته به همراه سلطانعلی میر دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان و محمدرضا طباطبایی رئیس دبیرخانه هیئت امنا به زابل رفت.

وی همراه فرماندار نیمروز و بخشدار این منطقه از ساختمان آموزشی این شهر بازدید کرد. در این بازدید که امام جمعه و فرمانده سپاه این شهر نیز حضور داشتند در جمع مسئولان منطقه‌ای این شهر با تبریک هفته دفاع مقدس و تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان با اشاره به یکی از  برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در ایجاد بسترهای رشد و شکوفایی استعدادها، دانشگاه آزاد اسلامی را ثمره این انقلاب دانست که توانسته با گسترش خدمات نهال علم را در نقطه صفر مرزی نیز غرس کند.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: مسئولان استان راه‌اندازی رشته‌ها را بر اساس قابلیت‌ها و ظرفیت‌های موجود هر منطقه پیش‌بینی کنند تا نیروهای تحصیلکرده بتوانند با استفاده از ظرفیت‌های موجود در منطقه، زمینه اشتغال و توسعه اقتصادی را رقم بزنند.

محمدعلی قهرمانی فرماندار شهر نیمروز نیز در این بازدید با اشاره به ظرفیت‌های معدنی در منطقه سیستان، گسترش رشته‌های تحصیلی را در این منطقه درخواست کرد و بر همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل مبنی بر ارائه‌ تجهیزات سرمایشی و گرمایشی به ساختمان آموزشی شهر نیمروز قول مساعد داد.