کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومی خبر داد:

راه‎اندازی باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از راهاندازی باشگاه فرهنگی ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خبر داد و گفت: در راستای استفاده بهینه از پتانسیلهای ورزشی جوانان و دانشجویان شهرستان زاهدان این واحد دانشگاهی اقدام به راهاندازی باشگاه فرهنگی ورزشی کرد.

دکتر امینرضا کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه راهاندازی باشگاه فرهنگی ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گامی است در راستای توسعه ورزش استان، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی خود را از مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه جدا نمیداند و برقراری ارتباط با جامعه و رفع مشکلات و موانع را از الزامات برنامههای خود میداند.

دبیر هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، راهاندازی این باشگاه فرهنگی ورزشی را یکی از مهمترین اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در راستای قهرمانپروری و پهلوانپروری برشمرد و بیان کرد: از جمله اقدامات چشمگیر این واحد دانشگاهی در حوزه ورزش میتوان کسب مجوز فعالیت و ثبت مدرسه فوتبال چمن در سایت فدراسیون، افتتاح زمین والیبال ساحلی، تجهیز سالن بدنسازی و ارتقاء تیم هندبال بانوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از دسته دوم به دسته اول باشگاهی را نام برد.

کمالیان، قهرمانی تیم کبدی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و راهیابی این تیم به مرحله بالا را از جمله موفقیتهای ورزشی این مجموعه دانشگاهی عنوان کرد و افزود: تا جایی که امکان دارد باید تلاش کرد تا ورزش در استان سیستان و بلوچستان و در میان دانشجویان گسترش یابد و توانمندیهای موجود به منصه ظهور گذاشته شود.

این مسئول عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تمام توان خود را برای توسعه ورزش منطقه و به ویژه دانشجویان به کار گرفتهاست زیرا معتقدیم در صورتی که ورزش توسعه پیدا کند، به شکل قابل ملاحظه‌ای در عرصههای دیگر نیز صاحب توفیقات ارزشمندی میشویم.