پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

راه اندازی شورای مشورتی دانشجویان در نهاد نمایندگی رهبری دانشگاههای ازاد منطقه ۱۴

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: معاون دفتر نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد سیستان و بلوچستان گفت: دفتر این نهاد در راستای رشد و تعالی معارف دینی، آگاهی و بینش سیاسی دانشجویان در محیط دانشگاه اقدام به راه اندازی شورای مشورتی کرده است.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، اولین جلسه شورای مشورتی دانشجویان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاههای آزاد اسلامی منطقه 14 برگزار شد.حجت الاسلام غلامرضا پهلوانی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این جلسه گفت: شورای مشورتی دانشجویان به منظور بهره گیری از ظرفیت های علمی، ‌فرهنگی و سیاسی دانشجویان و توسعه فعالیتهای دانشجویی تشکیل شد.پهلوانی با بیان این مطلب که ارتقاء معارف دینی در محیط دانشگاه از مهمترین وظایف دفتر نهاد است گفت: دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در راستای رشد و تعالی معارف دینی، آگاهی و بینش سیاسی دانشجویان در محیط دانشگاه اقدام به راه اندازی شورای مشورتی دانشجویان کرد.وی با اشاره به اهداف این شورا خاطرنشان کرد: از مهمترین اهداف این شورا بهره برداری از دیدگاهها و نظریات دانشجویان، افزایش مشارکت دانشجویان در حوزه های فکری، فرهنگی و سیاسی است.