پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

راه اندازی نسخه جدید پورتال دانشگاهی تات

بروز رسانی پورتال به نسخه جدید پورتال دانشگاهی تات و راه اندازی آزمایشی بخش های دانشنامه الکترونیکی اشتراکی، صفحات وب اساتید و هیأت علمی، گزارش تصویری و زیرپورتال های معاونت ها و دانشکده ها، بخش مناقصات و مزایدات دانشگاه و ... از امکانات بروز شده و راه اندازی شده نسخه جدید این نرم افزار می باشد. بهره برداری ازمایشی این پورتال به مدت یک ماه خواهد بود، از اساتید و دانشجویان گرامی خواهشمند است جهت بهبود اطلاعات و خدمات پورتال بازخوردهای خود را از طریق فرم انتقادات و پیشنهادات به ارسال نمایند.