رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان:

رسالت اصلی دانشگاهیان توجه به ارزش‌های اسلامی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان، رسالت اصلی دانشگاهیان را توجه به ارزش‌های اسلامی دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، سلطانعلی میر در مراسم تجلیل از مقام شامخ جانبازان و ایثارگران هشت سال دفاع‌مقدس اظهار کرد: مردم غیور و شهیدپرور ایران اسلامی در هشت سال دفاع مقدس به‌خوبی توانستند نماد ایثار، ازخودگذشتگی و فداکاری را به جهانیان نشان دهند.

وی با بیان اینکه دفاع مقدس نماد و نشانه پایداری و مقاومت مردم ایران اسلامی است، افزود: قدرت و اقتدار اکنون جمهوری‌اسلامی مدیون دلاورمردی‌های ایثارگران هشت سال دفاع‌مقدس بوده و اگر کشورمان امروز در عرصه بین‌المللی به‌عنوان یک کشور مقتدر شناخته می‌شود، محصول ازخودگذشتگی جوانان این مرز و بوم است.

رئیس واحد زاهدان، خواستار توجه ویژه دانشگاه به ارزش‌های انقلابی و اسلامی برای رسیدن به اهداف بلند و مقدس نظام جمهوری‌اسلامی شد و این توجه را از مهم‌ترین رسالت‌های دانشگاه برشمرد.

در این مراسم با اهدای لوح و هدایایی از کارکنان و اعضای هیأت علمی، جانباز و ایثارگر دانشگاه‌آزاد‌اسلامی واحد زاهدان تجلیل شد.