کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومی:

رسیدن به مطالبات رهبری مهمترین هدف مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با قدردانی از مدیریت صحیح و کارآمد دکتر میرزاده در دو سال گذشته گفت: رسیدن به مطالبات رهبری از مهمترین اهداف ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در برنامهها و فعالیتهای این مجموعه عظیم دانشگاهی است.

دکتر امینرضا کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومی، پیشرفتهای چشمگیر دانشگاه آزاد اسلامی را در عرصههای مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و اقتصادی، مرهون مدیریت شایستهمدیریت جدید برشمرد و گفت: اجرای طرح‌های ماندگار فرهنگی و گسترش تحصیلات تکمیلی، تأسیس مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان، راه‌اندازی سامانه آزمایشگاه‌های همکار«ساها» و ایجاد شهرک‌های فناور از جمله برنامههای ارزندهدکتر میرزاده است که موجب شد دانشگاه آزاد اسلامی جزء دانشگاههای نسل سوم قرار گیرد.

این مسئول، کارآفرین بودن، تجاری سازی علم و ثروتآفرین بودن را از شاخصهای دانشگاههای نسل سوم دانست و بیان کرد: با توجه به سابقه مدیریت درخشان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، در دو سال گذشته شاهد ارتقای استانداردها، رفع مشکلات دانشگاه و بهبود کیفیت آموزش و پژوهش در راستای تجاریسازی علم در دانشگاه آزاد اسلامی بودیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در دو سال گذشته امتیازات بالایی را در کارنامه علمی، فرهنگی و پژوهشی خود به ثبت رسانده و برگ زرینی بر تاریخ علم و فناوری کشور است، عنوان کرد: افزایش تولیدات علمی، کسب افتخارات ورزشی و افتخارآفرینی در عرصه‌های ملی و بین‌المللی از جمله نتایج مثبت مدیریت دکتر میرزاده است و همین نتایج مثبت دلیل آرامش، نشاط و همدلی در این خانواده بزرگ است.

کمالیان خاطرنشان کرد: مهمترین محصول مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی در دو سال گذشته، تبدیل این مجموعه عظیم دانشگاهی به دانشگاه پژوهش‌محور و کارآفرین است، با مدیریت مناسب و اجرای برنامههای مطلوب، فضا و متد برای آموزش دانشجویان و اعضای هیات علمی بهگونهای طراحی شدهاست که دانشجو بعد از فارغ‌التحصیلی در مسیر کارآفرینی هدایت شود.

این مسئول با تشکر از نگاه ویژه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به مناطق دورافتاده اظهار کرد: با درایت و شایستگی دکتر میرزاده مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشتههایی که منطبق با نیاز جامعه است، افزایش یافت و این امر موجب ارتقاء سطح علمی مناطق شد.