پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

رسیدگی و توجه به اماکن الهی یکی از ضروریات جامعه اسلامی است

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: مدیر روابط عمومی واحد زاهدان با بیان اینکه رسیدگی و توجه به اماکن الهی یکی از ضروریات جامعه اسلامی است، گفت: ماه رمضان فرصت مناسبی برای استفاده هرچه بهتر از معنویات است.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، مسجد النبی (ص) اين واحد دانشگاهي، توسط کارکنان واحد غبارروبی شد. سید ابوالفضل هاشمی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اشاره به آیین غبار روبی مساجد در آخرین روزهای ماه شعبان گفت:  یکی از آیین های زیبای مسلمانان که در دهه آخر ماه شعبان انجام می شود غبار روبی مساجد و آماده سازی این مکان الهی برای حضور مهمانان خداوند است.وی در ادامه با بیان این مطلب که پیوند دانشجویان با مسجد از مهمترین وظایف مسئولین دانشگاه است گفت: میزبانی کردن به نحوه احسن و شایسته از روزه داران جوان در مساجد می تواند گامی ارزنده در راستای ترویج فرهنگ مسجد در میان جوانان باشد. مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ماه مبارک رمضان را یک فرصت مهم و بسیار ارزنده برای استفاده هرچه بیشتر از معنویات نام برد و یادآور شد: باید بتوانیم جایگاه مسجد را با زندگی جوانان و دانشجویان پیوند بدهیم و جایگاه واقعی و اثرگذار مسجد را در زندگی آنان به منصه ظهور بنشانیم.