پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
میر در بازدید از مرکز زهک:

رشته‌های مهارتی با بازار کار مناسب در دانشگاه آزاد اسلامی زهک افزایش خواهد یافت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از گسترش رشته‌های متنوع در مقاطع مختلف در مرکز زهک حمایت کرد و گفت: توسعه رشته‌ها باید مهارت‌محور و متناسب با بازار کار باشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زابل، سلطانعلی میر در بازدید از دانشگاه آزاد زهک و دیدار با کارکنان این مرکز دانشگاهی، هفته بسیج را تبریک گفت و بیان کرد: ما به عنوان یک بسیجی فعال در عرصه جهاد علمی باید برای ارتقای سطح کیفی و کمی آموزش و گسترش علم در منطقه کمتر برخوردار و محروم سیستان تلاش کنیم

وی حضور دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان زهک را موجب توسعه آموزش تحصیلات عالی این شهرستان دانست و عنوان کرد: دانشگاه‌ها در توسعه علمی، فرهنگی و اجتماعی شهرها نقش دارند و با رصد مشکلات جامعه در حل علمی آنها کمک می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان اظهار کرد: مرکز زهک با تربیت نیروی کار متخصص و متعهد به بدنه اجرایی و خدماتی، در توسعه همه‌جانبه این شهرستان نقش‌آفرینی کرده است.

میر از گسترش رشته‌های متنوع در مقاطع مختلف در این واحد دانشگاهی اعلام حمایت و خاطرنشان کرد: توسعه رشته‌ها باید مهارت‌محور و متناسب با بازار کار باشد تا بازخوردی مثبت داشته باشد.