پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

رهبری و مردم ایران اسلامی در دنیا بی نظیر هستند/نباید انتخابگری آزاد را از جوانان سلب کنیم

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: رهبری ایران اسلامی و مردم کشورمان در دنیا بی نظیر هستند.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، حجت الاسلام علی عسکری  معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی که در همایش سبک زندگی پیامبر(ص) واحد زاهدان شرکت کرده بود در دیدار با تشکلها و هیاتهای مذهبی این دانشگاه با اشاره به فعالیتهای سیاسی خود از  سن 14 سالگی در کنار مقام معظم رهبری  گفت: دانشجویان و جوانان سرمایه های اجتماعی کارآمد نظام اسلامی هستند. معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: انسان موجودی است اجتماعی و ناچار از کنش و واکنش،‌ انسان موجودی انتخابگر و آزاد است ما نباید این انتخابگری آزاد را به هیچ دلیلی از جوانان سلب کنیم به این دلیل که روانشناسی و شاکله شخصیتی آنها و دوران با نشاط زندگی آنان چنین مطالبه ای را اقتضا می کند. وی با تاکید بر اینکه جوانان باید آزاد فکر کنند گفت: جوانان باید آزاد انتقاد کرده و در مسایل سیاسی و اجتماعی جمع بندی خود را آزاد بیان کنند حتی اگر این جمع بندی اشتباه باشد ارزشمند تر از آن است که کار جوانان قفل شود. عسکری تصریح کرد: به همین دلیل است که تعامل فعال همه مسئولان با جوانان باید به بهترین نحوه انجام پذیرد. باید جلوی استفاده ابزاری از دانشجویان گرفته شود معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است، چون دانشجویان با پول خودشان در این دانشگاه به تحصیل مشغول هستند همین دانشجویان هستند که برای دانشگاه تعیین کننده اند.  عسکری یادآور شد: تمام فعالیتهای عمرانی، پژوهشی و آموزشی که توسط اساتید و کارکنان در این دانشگاه انجام می شود به این دلیل است که جوانان با طیب خاطر بتوانند به تحصیل بپردازند. وی بیان کرد: اگر تشکل های سیاسی و مذهبی دانشجویان فعال نباشد مقام معظم رهبری ابراز نگرانی می کنند. معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی گفت:‌با توجه به بیانات مقام معظم رهبری جوانان سرمایه اجتماعی نظام، کشور و امام هستند. نخبه علمی اولویت انتخاب برای تشکلهای سیاسی- اسلامی و هیات های مذهبی به گزارش خبرنگار آنا،  محسن دهمرده نماینده دانشگاه در تشکلها و هیاتهای مذهبی دانشگاههای آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این جلسه،‌ نخبه علمی و سیاسی بودن را اولیت اصلی برای اعضاء تشکلها و هیاتهای مذهبی بیان کرد. وی افزود: در اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری باید کسانی که نخبگان علمی و سیاسی هستند در فعالیتها و برنامه  ها حضور داشته باشند. دهمرده با اشاره به فضای مثبت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: اعضای تشکلهای سیاسی- اسلامی و هیاتهای مذهبی دانشگاه در زمان انتخابات ریاست جمهوری موفق به برگزاری چندین جلسه سیاسی شد که این جلسات نتایج مطلوبی را به همراه داشت. نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در تشکلهای دانشجویی دانشگاههای آزاد سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد:‌ مطالبه گری و جنبش دانشجویی که از خواسته های مقام معظم رهبری است سرلوحه فعالیت های تشکلهای سیاسی- اسلامی و هیاتهای مذهبی استان است. به گزارش روابط عمومي واحد زاهدان، دراین جلسه که در سالن علامه مجلسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد، عکسری معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی،‌ سلطانعلی میر مدیر فرهنگی منطقه 14، محسن دهمرده نماینده ریاست دانشگاه در تشکلهای سیاسی- اسلامی استان سیستان و بلوچستان، اعضای شورای مرکزی تشکلها و هیاتهای مذهبی منطقه و جمع کثیری از اعضای تشکلها و هیاتهای مذهبی حضور داشتند.