مدیرکل برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی:

رویکرد تبدیل علم به ثروت از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی در تدوین برنامه راهبردی ششم است

مدیرکل دفتر طرح و برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه فعالیتهای دانش‌بنیان با رویکرد تبدیل علم به ثروت را از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی در تدوین برنامه راهبردی ششم برشمرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، حسین بدیعی با ابراز خرسندی از حضور در جلسه تدوین برنامه راهبردی ششم استان سیستان و بلوچستان و بررسی دستورالعمل پیشبینی بودجه سال 95 ، با تشکر از مدیریت این مجموعه دانشگاهی اظهار کرد: اگر بهترین برنامه هم تدوین بشود اما اعتقادی به اجرا نباشد هیچ کدام از برنامه‌ها به ثمر نخواهد رسید و پیشرفتی را شاهد نخواهیم بود همچنان که اگر روسای واحد اعتقادی به برنامه‌ریزی نداشته باشند هیچ برنامه‌ای اجرایی و عملیاتی نمی‌شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: هر برنامهای در سازمان، شماری از اهداف کلان آن سازمانرا در خود گنجانده است، دانشگاه آزاد اسلامی هم به عنوان یک مجموعه عظیم آموزش عالی لازم است منویاتی که مورد نظر سطوح مختلف مدیریتی هم در کشور و هم در دانشگاه است را مورد توجه قرار دهد.

وی افزود: برای تدوین شیوهنامه برنامههای کلان دانشگاه آزاد اسلامی تمامی الزامات، اهداف کلان و اسناد بالادستی کشور در دستور کار قرار گرفته شده است.

مدیرکل طرح و برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: اهدافی که از طرف ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و حوزههای مختلف اعلام شده به عنوان مثال ارتقای کیفیت و استانداردسازی آموزش و پژوهش، کاهش وابستگی مالی دانشگاه به شهریه دانشجویی و ... به صورت کلان در این شیوه‌نامه گنجانده شده است،

بدیعی، توسعه فعالیتهای دانش‌بنیان با رویکرد تبدیل علم به ثروت را از دیگر اهداف دانشگاه آزاد اسلامی در تدوین برنامه راهبردی ششم برشمرد و گفت: زمینهسازی و زیرساختهای لازم برای رسیدن به این هدف در حال فراهم شدن است و در یک برنامه بلندمدت به نتیجه و محصول مورد نظر در این زمینه دست خواهیم یافت.

مدیرکل دفتر طرح و برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه در حوزهگسترش تحصیلات تکمیلی خوب عمل کرده است، گفت: در این راستا سند آمایش دانشگاه با استفاده از اطلاعات به دست آمده از استان‌ها در دست تهیه است که به زودی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

این مسئول هدف گذاری در برنامه را بسیار مهم دانست و تاکید کرد: برنامههای ارائه شده در سند چشمانداز با توجه به پتانسیل موجود در هر واحد باید در تمام واحد‌ها و مراکز آموزش عالی استان اجرا شود.

در بخش دیگری از جلسه مدیران برنامه و بودجه واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گزارش عملکرد یک ساله را ارائه کردند و سپس جلسه با برنامه پرسش و پاسخ ادامه داشت.