پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با برتری مقابل سمای زاهدان؛

زاهدان قهرمان مسابقات والیبال ساحلی استان سیستان‌وبلوچستان شد

مدیر امور ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: «زاهدان عنوان قهرمانی مسابقات والیبال ساحلی یادواره شهیدان سلیمانی و میرحسینی و انتخابی استان سیستان‌وبلوچستان را کسب کرد

محمود پیروزفر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در زاهداناز برگزاری مسابقات والیبال ساحلی یادواره شهیدان حاج قاسم سلیمانی و حاج قاسم میرحسینی انتخابی استان سیستان‌وبلوچستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خبر داد.

وی اضافه کرد: «مرحله استانی این رقابت‌ها با شرکت چهار تیم چابهار، خاش، سما و دو تیم از واحد زاهدان به‌صورت رفت و برگشت برگزار شد

مدیر امور ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تصریح کرد: «در پایان این رقابت‌ها تیم واحد زاهدان مقام نخست را کسب کرد و سمای زاهدان نیز دوم شد

پیروزفر عنوان کرد: «تیم نخست به عنوان نماینده استان سیستان و بلوچستان در مسابقات جام دهه فجر شرکت خواهند کرد

به گزارش آنا، استان سیستان و بلوچستان در تاریخ اول و ۶ اسفند میزبان مسابقات کشوری والیبال ساحلی و کبدی در واحد چابهار و زاهدان است

شهید قاسم میرحسینی از دلاورمردان خطه سیستان جانشین و قائم‌مقام سردار حاج قاسم سلیمانی در لشکر ۴۱ ثارالله در دوران دفاع مقدس بود که در عملیات کربلای‌ ۵ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.