رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی:

زمینه رشد و بالندگی را باید با آموزش صحیح و بسترسازی مناسب برای دانشجویان فراهم کنیم

مهندس موسوی گفت: باید با آموزش صحیح و بسترسازی مناسب، زمینه رشد و بالندگی را برای دانشجویان فراهم کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم تکریم و معارفه مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان، با حضور مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

مهندس موسوی مشاور و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، ضمن قدردانی از اقدامات مؤثر در این استان، گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدا و تلاش‌های ارزنده شما عزیزان، زمینه جذب بیش از ۱۰ هزار دانشجو در واحدهای دانشگاهی استان فراهم شده، به طوری که واحد زاهدان توانسته با جذب حداکثری، رتبه اول را بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کسب کند.

وی با اشاره به توصیه اسلام و تأکید معصومین(ع) به علم آموزی، اظهار داشت: این مسئولیت سنگین در جامعه بر عهده حوزه و دانشگاه است و با گسترش زیرساخت‌ها، بحمدالله دانشگاه آزاد اسلامی نیز در شرایطی که ایران عزیز پیشرفت‌های خوبی در عرصه‌های علمی و پژوهشی داشته، بار سنگین مسئولیت را به دوش کشیده است.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: امروز اگر نزد کشورهای دنیا مورد احترام قرار می‌گیریم و ابرقدرت‌ها دنبال مذاکره با ما هستند، به خاطر نقاط قوت علمی و پیشرفت‌های فنی و مهندسی در کشور است. دشمنان، دانشجویان و اساتید ما را رصد می‌کنند که بتوانند با طراحی قبلی آنها را جذب کنند یا درصدد حذف آن‌ها برآیند. دشمنان در حوزه‌های فرهنگی و فضای مجازی به دنبال تهاجم و شبیخون فرهنگی هستند که ما باید با تلاش‌های شبانه‌روزی و اقدامات تهاجمی در عرصه های فرهنگی، شناختی و ادراکی، تلاش دشمنان را ناکام کنیم. این حراست‌ها هستند که با روحیه انقلابی، عزم جهادی، جهت‌گیری مناسب، حمایت از نیروهای ارزشی و با هوشیاری، موجبات خنثی‌سازی و بی اثر کردن دسیسه‌های دشمنان را فراهم می کنند.

وی ادامه داد: باید با آموزش صحیح و بسترسازی مناسب، زمینه رشد و بالندگی را برای دانشجویان فراهم کرده و رهرو راه شهیدان باشیم. نباید بگذاریم افرادی استادنما با اعتقادات انحرافی و افکار نامناسب به کلاس‌ها راه یابند. حراست‌ها باید مراقبت‌های لازم را انجام دهند تا زمینه رشد و ارتقای علمی و معنوی برای همه دانشجویان با هر زمینه‌ فکری فراهم آید.

مهندس موسوی در پایان با تقدیر از زحمات دکتر احسان قاسمی در زمان تصدی سرپرستی حراست استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان، خدابخش کیانی را به عنوان سرپرست جدید اداره کل حراست استان سیستان و بلوچستان و واحد دانشگاهی زاهدان معرفی و اظهار امیدواری کرد با تلاش‌های ارزنده ایشان، شاهد ارتقا و عمق‌بخشی به مجموعه‌ دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان باشیم تا انتظاری را که رهبر معظم انقلاب از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در تراز انقلاب اسلامی و افق بلند انقلاب دارند، محقق شود