یاد و خاطره شهدای مظلوم غواصِ دوران دفاع مقدس با اکران فیلم...

زنده نگهداشتن یاد شهدای غواص در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

یاد و خاطره شهدای مظلوم غواصِ دوران دفاع مقدس با اکران فیلم «اشنوگل» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان زنده نگهداشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، محمدرضا زاهدشیخی گفت: به ابتکار معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و همکاری موسسه راوی فیلم و خانه هنر انقلاب اسلامی سیستان وبلوچستان، فیلم حماسی «اشنوگل» که داستان دلاورمردی و رشادت‌های شهدای غواص در دوران جنگ تحمیلی را به تصویر می کشد در تالار علامه حلی این دانشگاه به اکران مردمی گذاشته شد.

محمدرضا زاهدشیخی بیان کرد: این فیلم ویژه اعضای هیات‌علمی دانشگاه، دانشجویان، تشکل‌های سیاسی فعال انقلابی دانشگاه و فعالان فرهنگی به صورت رایگان و مردمی طی 2 روز متوالی و در 4سانس به نمایش گذاشته شد که مورد استقبال عموم نیز قرار گرفت.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: یک سانس اکران این فیلم به خانواده های معزز و محترم شاهد و ایثارگر استان تعلق گرفت و در این بخش تعدادی از غواصان رشید دوران جنگ تحمیلی نیز به همراه خانواده هایشان حضور داشتند و تجدید بیعت مجددی با دوستان شهید خود کردند.

زاهدشیخی که خود از غواصان دفاع مقدس در لشکر همیشه پیروز 41ثارالله است ادامه داد: حمایت از برنامه های فرهنگی و مذهبی و آشنا کردن دانشجویان با فرهنگ شهادت و زنده نگهداشتن یاد و خاطره جنگ تحمیلی جزو برنامه های اصلی این معاونت است که با قوت بیشتری به اجرا در می آید.

وی خاطر نشان کرد: طی این 2 روز تعداد 800 بلیط رایگان میان جامعه هدف توزیع شد و تالار علامه حلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نیز در 4 سانس پذیرای علاقمندان به تماشای این فیلم بود.همچنین یک سانس اختصاصی این فیلم نیز به اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه خانواده هایشان تعلق گرفت که در این بخش نیز شاهد حضور پرشور بودیم.