«گلبانگ زنگ انقلاب »در دبستان دخترانه سما دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان طنین انداز شد.

زنگ انقلاب همزمان با ورود تاریخی بنیانگذار انقلاب اسلامی، راس ساعت ۹ و ۳۳ دقیقه در دبستان دخترانه سما دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان نواخته شد.

مراسم روز ۱۲ بهمن‌ در دبستان دخترانه سما زاهدان با حضور مدیر، معلمان ،کادر اداری و دانش آموزان برگزار شد.

دانش‌آموزان دبستان دخترانه سما با گرامیداشت این روز، با در دست داشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران، سرود انقلابی را یک صدا سر دادند و جشن انقلاب برگزار شد.

۱۲بهمن سالروز ورود تاریخی امام خمینی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به ایران است که این روز هرساله به عنوان نخستین روز دهه فجر، در شهرهای مختلف استان سیستان و بلوچستان جشن گرفته می‌شود.

مدیر دبستان دخترانه سما زاهدان در حاشیه مراسم گفت: مراسم دهه فجر امسال با نواختن زنگ انقلاب در ساعت ۹ و ٣٣ دقیقه صبح همزمان با ورود امام خمینی (ره) به میهن در مدارس سما آغاز شد.

فرحناز نورا با بیان اینکه عوامل متعددی در ایجاد و شکل‌گیری انقلاب اسلامی دخیل بود، افزود: رهبری حکیمانه حضرت امام(ره)، رفتار حکام آن زمان و شرایط بین‌المللی عواملی بودند که پیروزی ملت ایران در 22 بهمن سال 57 را رقم زد.

وی با توجه به آینده‌نگری امام(ره) اظهار کرد: رمز موفقیت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی همین بود که هدف داشت و برای رسیدن به این هدف هم تلاش کرد.

نورا خاطرنشان کرد: دهه مبارک فجر فرصتی مناسب برای بیان گزارش عملکرد دستگاه‌ها و دولت است تا خدمات و عملکرد دولت به نحو مطلوب‌تری انعکاس یابد و هر چقدر بتوانیم خدمات دولت را منعکس کنیم خدمات نظام جمهوری اسلامی را منعکس کرده‌ایم.