عضو هیات علمی واحد زاهدان به عنوان معاون سازمان برنامه و بودجه کشور منصوب شد

زهرا اربابی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در حکمی از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به عنوان معاون توسعه منابع انسانی و هماهنگی استان‌های سازمان برنامه و بودجه کشور منصوب شد.

به گزارش خبرنگار واحد زاهدان، در حکم محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه خطاب به اربابی آمده است: «با توجه به تعهد، سوابق علمی و تجارب ارزنده‌ی سرکار عالی و ضرورت هماهنگی امور مربوطه به سازمان‌های برنامه و بودجه استان‌ها و مدیریت امور اداری، مالی و پشتیبانی سازمان در چارچوب شرح وظایف ابلاغی، به موجب این حکم به سمت معاون توسعه منابع انسانی و هماهنگی استان‌های سازمان برنامه و بودجه کشور منصوب می‌شوید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اربابی از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و انتصاب استاندار استان سیستان و بلوچستان تاکنون به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مشغول به فعالیت بوده است.