زاهدی در چهارمین همایش ملی قیام عاشورا از دیدگاه اهل سنت:

رییس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نهضت امام حسین تا پایان تاریخ ادامه دارد، گفت: اگر بررسی کنیم، زیبایی‌های عاشورا در به وجود آمدن انقلاب، جنگ تحمیلی و راهپیمایی‌های اربعین مشهود است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دکتر محمد مهدی زاهدی با ابراز خوشحالی از شرکت در چهارمین همایش ملی قیام عاشورا از دیدگاه اهل سنت و با تقدیر از برگزار کنندگان آن گفت: محورهای وحدت در این‌همایش می‌تواند الگوی خوبی برای جهانیان باشد و در نزدیک شدن تمام مذاهب اسلامی ملاک عمل و الگو قرار گیرد.

او با اشاره به فرازهایی از زیارت عاشورا و سخنان حضرت زینب در دربار یزید ادامه داد: حضرت زینب در صحنه مجادله در دربار یزید فرمودند «چیزی جز زیبایی نمی‌بینم». این پیام‌ها بصیرت عاشورایی٬ حسینی و عبرتهای تاریخی است که پس از عاشورا ایجاد شده است و برای آنها محدودیت زمانی وجود ندارد.

زاهدی افزود: بصیرت عاشورایی نه تنها ماه قمری و شمسی و میلادی نمی‌شناسد، بلکه مربوط به زمان٬ قرن و تاریخ نیست٬ قبل از حسین(ع) بوده است و تا ابد نیز ادامه دارد.

او با بیان اینکه راهپیمایی اربعین مبارزه با جریان یزیدی است گفت: شیعه و سنی و حتی پیروان ادیان دیگر به عشق امام حسین(ع) در راهپیمایی اربعین شرکت کردند. این حرکت صلح‌طلبی و استکبارستیزی نیست؟ اینها همان دوستداری جریان‌اسلام ناب و مبارزه با شیطان است. اینها همان زیبایی‌هایی است که حضرت زینب فرمودند.

رییس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امروز همان عاشورا و کربلا است. یزیدیان زمان استکبار جهانی با همان‌ حقهها و زر و زور و تزویر و به کمک جریان‌های آن زمان به میدان آمدند. رژیم آل سعود٬ نابخردان حوزه بین الملل و نابالغان سیاست ورزی و عقلانیت، با تفکر انجمادی به کمک مارقین ساختگی جریان تکفیری، حقه صهیونیستی و پول و تزویر آمریکا و عواملش در منطقه، به مبارزه حسین زمان آمدند.

او افزود: حسین زمان اسلام ناب است که از وحدت سخن می‌گوید و جبهه مقاومت را در منطقه تشکیل داد و مشاهده می‌کنیم چگونه با کمترین امکانات به مبارزه با جریان یزیدی رفت. ما همچنان در برابر جریان استکبار می‌ایستیم و توطئه‌های آنها را خنثی می‌کنیم.

زاهدی با اشاره به حربه های غربی‌ها و برای تفرقه بین مسلمانان اظهار داشت: غربی‌ها از چندین سال قبل جنگ درون تمدنی‌زا آغاز کردند و آن جنگ درون جهان اسلام بود که جریان‌های تند شیعه و سنی را ایجاد کردند و قصد داشتند اسلام متحجر سفیانی را تشکیل دهند و آثار مخربش در جهان دیده می‌شود.

رییس کمیسیون آموزش در پایان با تقدیر از رییس هیات موسس و امنا دانشگاه و رییس دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری اینگونه همایش‌ها در دانشگاه آزاد گفت: این همایش می‌تواند مشت محکمی در دهان توطئه‌گران٬ اسرائیل و آمریکا باشد و به یاری خدا با بیداری اسلامی که ایجاد شده است اسلام ناب که در آن عدل الهی است، بروز و ظهور خواهد کرد.