رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با روابط عمومی واحد زاهدان اعلام کرد

ساخت بیمارستان 95 تخت‌خوابی زاهدان سال آینده آغاز می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از احداث بیمارستان 95 تخت‌ خوابی در سال 95 خبر داد.

دکتر امین‌رضا کمالیان در گفت‌و گو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان را از دانشگاه‌های استان‌هایی خواند که در زمینه طرح‌های ماندگار فرهنگی، هم در بخش ساختاری و هم در بخش کالبدی بسیار کارآمد عمل کرده است و گفت: «موزه شهدای دانشجویان استان، تندیس شهدای وحدت، تندیس شهدای هسته‌ای و تندیس شهدای استان از برنامه‌های فرهنگی جدیدی است که قرار است در آینده‌ای نزدیک اجرایی شود.»

او افزود: «مسابقات فرهنگی متفاوتی نیز در دستور کار قرار دارد و امیدواریم در سال 95 همه این طرح‌ها اجرایی شود. در سال جاری 12 برنامه فرهنگی اجرایی شد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان برنامه تعداد این طرح‌ها به 27 عدد برسد.»

کمالیان اعلام کرد: «اگرچه طرح ساها و شفای این استان هم‌اکنون فعال هستند، اما هنوز به مرحله درآمدزایی نرسیده‌اند. اما تا پایان برنامه قرار است درآمد قابل توجهی از طریق این طرح‌ها کسب شود.»

او گفت: «در حال حاضر مجوز کلی 3 شرکت دانش‌بنیان اخد شده و 4 شرکت دیگر در شرف اخذ مجوزها هستند. قرار است این تعداد تا پایان برنامه به 36 شرکت برسند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد بخشی از درآمد‌های غیر شهریه‌ای این دانشگاه از طریق کمک‌های مردمی تأمین می‌شود و دانشگاه قصد دارد این میزان را به 12% برساند.

او افزود: «با توجه به تأکیدات دکتر میرزاده مبنی بر گسترش تحصیلات تکمیلی، این امر یکی از برنامه‌های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان است، در حال حاضر 58% دانشجویان استان در مقطع تحصیلات تکمیلی تحصیل می‌کنند، و قرار است تا پایان برنامه این میزان به 65% برسد.»

کمالیان درباره برنامه‌های عمرانی این دانشگاه گفت: «قرار است سال آینده مراحل احداث بیمارستان، 95 تخت‌خوابی برای دانشجویان رشته پزشکی آغاز شود.»