دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان:

سرمایه فکری ارزشمندترین سرمایه جامعه است

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: نیروی انسانی سرمایه فکری یک سازمان است و ارزشمندترین سرمایه جامعه به شمار می‌آید.

دکتر امین‌رضا کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت و روز کارمند، نیروی انسانی برخوردار از باورها و عقاید دینی و اسلامی را ارزشمندترین عنصر یک سازمان برشمرد و اظهار کرد: سازمان موظف است برای کارایی مطلوب کارکنان، بستر مناسب را فراهم کند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: مدیران ارشد با ایجاد انگیزه و فراهم کردن استانداردها، می‌توانند کارکنان را برای رسیدن به هدف که همان توسعه و رشد سازمان است، ترغیب کنند.

این مسئول با بیان اینکه میزان کارایی و اثربخشی نیروی انسانی در سازمان به محیط کار و مشخص بودن هدف‌ها بستگی دارد، عنوان کرد: از جمله اقدامات مؤثر در راستای مساعد کردن شرایط کار برای کارکنان، مشورت و به‌کارگیری نظرات و تجربیات آنان در تصمیم‌گیری‌هاست.

کمالیان، نقش نیروی انسانی متخصص و متعهد را در بهبود و پیشبرد اهداف سازمان بسیار مهم برشمرد و از منابع انسانی به عنوان ارزنده‌ترین منابع استراتژی در سازمان یاد کرد و افزود: توانمندسازی نیروی انسانی در هر سازمان برابر با استراتژی شکوفایی آن سازمان است.

وی شاخص‌هایی چون تخصص، آگاهی، وجدان‌‌کاری و ... را از مهمترین ویژگی‌های کارکنان عنوان کرد و افزود: شاخص‌هایی که مطرح شد ویژگی‌های کارکنان کارآمد در منابع اسلامی است و یک سازمان موفق محصول نیروی انسانی است که چنین معیارهایی را دارا باشد.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: با اکتفا به ابزار و امکانات رسیدن به نتیجه‌ قابل قبول امکان‌پذیر نیست، نقش نیروی انسانی به عنوان سرمایه‌های فکری را در کنار ابزار نباید نادیده گرفته شود.