پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور مسئولان؛

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ایرانشهر، جلسه تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان‌ و بلوچستان برگزار و سیدغلامرضا حسینی‌پور قاسم‌آبادی به‌عنوان سرپرست جدید این واحد دانشگاهی معرفی و از تلاش‌های احمد ابراهیمی قدردانی شد.

دانشگاه محل تولید علم و علم آموزی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان‌ و بلوچستان در این مراسم اظهار کرد: سال جدید و نامگذاری سال ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» از نکاتی بوده که حضرت آقا بر آن تأکید داشتند و دانشگاه نیز محل تولید علم و علم‌آموزی است.

سلطانعلی میر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر با وجود ظرفیت‌های بسیاری مانند نیروی انسانی متعهد، استادان مجرب هیئت علمی، زیرساخت‌ها و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی به‌عنوان فرصت برای این شهرستان تلقی می‌شود و لازمه پیشرفت آن همکاری و تعامل هرچه بیشتر کارکنان با مدیریت جدید است.

این مراسم به‌دلیل شیوع ویروس کرونا به‌صورت مختصر برگزار شد و احمد ابراهیمی گزارشی از عملکرد خود در دوران تصدی این پست ارائه داد و پس از آن سیدغلامرضا حسینی‌پور قاسم‌آبادی نیز به تشریح برنامه‌های خود پرداخت.