سرپرست حوزه اداری و مالی واحد زاهدان معرفی شد

سرپرست حوزه اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان منصوب و معرفی شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، مراسم تکریم و معارفه معاونان اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در سالن علامه طباطبایی این واحد دانشگاهی برگزار شد. دکتر امینرضا کمالیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این مراسم بر رعایت قانون و مقررات تاکید کرد و گفت: «اولویت در مدیریت دانشگاه، رعایت قوانین و مقررات و شفافیت در اجرای آن است

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از کارکنان دانشگاه خواست با همت و نیت خیر محیط و فضای کاری و اداری خود را دوستانه و صمیمانهتر کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از زحمات حسین وثوقی نسب معاون سابق اداری و مالی این دانشگاه قدردانی و از محمودرضا رخشانی که مسئولیت معاونت اداری و مالی را پذیرفته است، تشکر کرد.

رخشانی همن در جمع معاونان، مدیران، سرپرست دانشکدهها و دیگر مسئولان حاضر در این جلسه اظهار کرد: «اطمینان دارم حضور شما در این مجموعه بزرگترین نعمت برای بنده است و انجام این مسئولیت نیاز به همفکری و همدلی دارد که ما نیز قصد داریم از ایده و نظر همکاران استفاده کنیم

رخشانی در کارنامه اجرایی خود عضویت در انجمن مهندسی مالی ایران، مدیر اداری و مالی منطقه 14 دانشگاه آزاد اسلامی، عضو کمیسیون معاملات منطقه 14، دبیر بیمه و رفاه استان سیستان و بلوچستان، عامله خزانهدار دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، مشاور عالی ریاست و دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و .... را داراست.

در پایان این مراسم با اهدای لوح و هدایایی از زحمات حسین وثوقینسب معاون سابق اداری و مالی دانشگاه آزاد زاهدان قدردانی شد.