پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
اکبری‌زاده مطرح کرد؛

سهم‌ پررنگ واحدهای زاهدان و ایرانشهر در واکسیناسیون عمومی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای زاهدان و ایرانشهر در زمینه واکسیناسیون عمومی و سلامت مردم سهم مهمی داشتند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، مسعود اکبری‌زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه با حبیب غزنوی رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان دبدار و گفت‌وگو کردند.

اکبری‌زاده در این دیدار گفت: تعمیق تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی برای رشد و ترقی رشته پزشکی و پرورش پزشکان عمومی باید در رأس امور هر دو دانشگاه قرار گیرد.

وی اضافه کرد: در بخش اعتبارسنجی باید مانند گذشته از همکاری علوم پزشکی و تجربیات استادان مجرب بهره‌مند شویم و از این بابت دانشگاه علوم پزشکی را بازوی آموزش رشته پزشکی در دانشگاه آزاد می‌دانیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: واحد زاهدان تاکنون توانسته تجهیزات و امکانات بسیار خوبی را برای ارتقای این رشته مهیا کند؛ اما با توجه به علاقه‌مندی خانواده‌ها و جوانان به این رشته باید به‌روزترین امکانات را فراهم و تجهیزات گذشته را به‌روزرسانی کنیم.

اکبری‌زاده متذکر شد: شیوع ویروس کرونا در سال‌های گذشته تلاش دلسوزان حوزه سلامت را دوچندان کرد و دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای زاهدان و ایرانشهر در زمینه واکسیناسیون عمومی سهم مهمی در سلامت مردم استان سیستان و بلوچستان انجام داد.

وی یادآور شد: شیوع ویروس کرونا تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد و اراده، عزم و خودباوری تیم‌های مختلف پزشکی استان سیستان و بلوچستان موجب شد همبستگی اقشار و دلبستگی بیش از پیش به نظام جمهوری اسلامی به منصه ظهور برسد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه وظیفه دانشگاه‌ها تسری و رشد نظام‌مندکردن انگیزه علمی دانشجویان است، متذکر شد: باید به این همبستگی و دلبستگی بیش از پیش پایبند باشیم.

بخش سلامت و بهداشت و درمان از پرهزینه‌ترین حوزه‌هاست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان هم در این نشست گفت: آموزش عالی یکی از پارامترهای تحولات علمی در سطح ملی است.

حبیب غزنوی تبیین کرد: سیستان و بلوچستان در مباحث پژوهشی و آموزشی رتبه قابل توجهی دارد که در اهداف توسعه بلندمدت اگر به این دو مورد پافشاری کنیم و از آن غفلت نکنیم می‌توانیم در سطح بین‌المللی حرف برای گفتن داشته باشیم.

وی تشریح کرد: در جهان بخش سلامت و بهداشت و درمان از پرهزینه‌ترین حوزه‌هاست و وظیف ذاتی حوزه سلامت بیش از آنکه اقتصادی باشد تعهد در قبال سلامت ملت است، با این حال در استان سیستان و بلوچستان با تمام کاستی‌ها و حضور مهاجرین به صورت قانونی و غیرقانونی همچنان حوزه پزشکی با تمام توان به ادامه کار خود می‌پردازد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان افزود: این دانشگاه با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری خواهد کرد.