واحد زاهدان قهرمان سومین دوره مسابقات فوتسال قهرمانی استان سیستان و بلوچستان شد

سومین دوره مسابقات فوتسال قهرمانی استان ویژه کارکنان و اعضاء هیات علمی به میزبانی واحد زاهدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان،این دوره از مسابقات با حضور 5 تیم از دانشگاه‏های آزاد اسلامی واحدهای زاهدان، ایرانشهر، خاش، چابهار و نیکشهر در مجموعه ورزشی معلم واحد زاهدان همراه بود.

گفتنی است در این دوره از مسابقات تیم واحد زاهدان موفق به کسب مقام قهرمانی شد و تیم های واحد خاش و چابهار به ترتیب مقام های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.

به گزارش روابط عمومی استان سیستان و بلوچستان تیم فوتسال واحد زاهدان به عنوان تیم منتخب به مسابقات کشوری که در 17 اردیبهشت سال 95 در رامسر برگزار خواهد شد، اعزام می‎شود.