رئیس دانشگاه آزاد زاهدان:

شاخصه مهم انقلاب اسلامی تقویت وحدت و همگرایی در جامعه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: شاخصه مهم انقلاب اسلامی، تقویت وحدت و همگرایی در جامعه و حضور مؤثر در معادلات منطقه‌ای و جهانی است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر، همایش «انقلاب اسلامی - هویت ملی» روز گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در  این همایش گفت: از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی خدمت‌رسانی به محرومان و نیازمندان بوده و شاخصه مهم این نظام نیز تقویت وحدت و همگرایی در جامعه و حضور مؤثر در معادلات منطقه‌ای و جهانی است.

سلطانعلی میر نقش دانشگاه و دانشجویان را در پیشبرد انقلاب اسلامی و دوام آن بسیار مؤثر دانست و افزود: دانشجویان با حضور مستمر در تمام بخش‌های انقلاب نقشی بی‌بدیل داشتند.

رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی هم در این همایش با بیان چگونگی شکل‌گیری انقلاب اسلامی و پیدایش آن گفت: انقلاب اسلامی با نگاه مبارزه با ظلم، استبداد و نجات مردم ایران از بی‌عدالتی و تبعیض شکل گرفت و در ۴۰ سالگی خود به اوج شکوه و پایداری رسیده است.

حجت‌الاسلام حسن خیری بیان کرد: تدابیر امام راحل و رهبری معظم انقلاب در چهار دهه اخیر و حضور مردم در صحنه‌های مختلف نظام سبب استحکام و دوام این انقلاب شده است.

در ادامه احمد ابراهیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایرانشهر به بیان اهداف برگزاری همایش و نقش دانشگاه در تحولات کشور پرداخت.

به گزارش روابط عمومی، همایش ۴۰ سال انقلاب و ۴۰ سال پایداری با عنوان «انقلاب اسلامی - هویت ملی» به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر و با همکاری سایر ادارات و نهادهای دولتی این شهرستان با حضور سیدشجاع‌الدین ابطحی‌ امام جمعه ایرانشهر و رؤسای ادارات و نهادهای این شهرستان در سالن آمفی‌تئاتر واحد ایرانشهر برگزار شد.

تعداد ۷۰ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که از بین آنها تعداد ۶ مقاله به عنوان مقاله برتر انتخاب شدند.