پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
لشگری:

شرایط میزبانی اردوهای ملی و مسابقه‌های قهرمانی کشور در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان فراهم است

رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان شرایط لازم را برای میزبانی اردوهای ملی و مسابقه های قهرمانی کشور در رشته های مختلف دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، امیر عباس لشگری از برگزاری کارگاه تخصصی مبارزه با دوپینگ ورزشکاران سیستان و بلوچستان به درخواست هیئت ووشو این استان در تالار علامه حلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خبر داد.

رئیس کمیسیون پزشکی فدراسیون جهانی ووشو، هدف از برگزاری این کارگاه را دانش‌افزایی در مبارزه با دوپینگ عنوان کرد و افزود: بیش از ۷۰نفر از فعالان حوزه ورزش سیستان و بلوچستان با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در کارگاه تخصصی شرکت کردند و از مباحث مرتبط با دوپینگ بهره‌مند شدند.

لشگری خاطرنشان کرد: دیدار و گفت‌وگو با دکتر سلطانعلی میر دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان و بازدید از باشگاه ورزشی فرهیختگان واحد زاهدان و اماکن ورزشی واحد، دومین برنامه این سفر دو روزه کاری به سیستان و بلوچستان بود.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با دارابودن ۱۷سالن اختصاصی مجهز فوتسال، والیبال، بسکتبال، هندبال، تنیس، اسکواش، تیراندازی، کشتی، ورزش‌های رزمی، بدنسازی، گود زورخانه، مجموعه ورزش‌های آبی استاندارد، زمین چمن طبیعی و زمین والیبال ساحلی، از بزرگ‌ترین مجموعه‌های ورزشی کشور به شمار می‌آید و مدیریت این مجموعه بر عهده محمود پیروزفر از پیشکسوتان ورزشی سیستان و بلوچستان است.

رئیس مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی، وجود هتل فرهیختگان و خوابگاه باکیفیت در واحد زاهدان را از دیگر امتیازهای مهم این واحد دانشگاهی برای میزبانی اردوهای ملی و مسابقه‌های قهرمانی کشور در رشته‌های مختلف دانست و افزود: با توجه به راه‌اندازی باشگاه ورزشی فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، این واحد می‌تواند فعالیت مدرسه‌های تخصصی و آکادمی‌های مختلف ورزشی را در استان سیستان و بلوچستان و کشور مهیا و نسبت به درآمدزایی غیرشهریه‌ای اقدام کند.

لشگری گفت: با توجه به تعامل مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی با وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک، آمادگی داریم تا در صورت درخواست دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان، زمینه برگزاری اردوهای ملی و مسابقه‌های قهرمانی کشور را در زاهدان فراهم کنیم.

وی با اشاره به دایر بودن رشته‌های پزشکی و پرستاری در واحد زاهدان، اظهار داشت: در دیدار با دکتر میر، پیشنهاد راه‌اندازی پایگاه تندرستی در واحد زاهدان با هماهنگی مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد که در صورت تصویب و اجرا، عموم مردم خوب زاهدان و شهرهای اطراف می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.