پیام تسلیت هیات رئیسه دانشگاه در پی شهادت سردار محب علی فارسی..

شهادت، هنر مردان خدا و بالاترین مزد جهاد در راه اوست.

شهید سرتیپ پاسدار حاج محب علی فارسی سرداری سرافراز و فرمانده ای شجاع، انقلابی و ولایتمدار از خطه شهیدپرور سیستان و بلوچستان، که جوانی و عمر پربرکت خویش را در پاسداری از انقلاب اسلامی و کیان این مرز و بوم و عرصه‌های مختلف دوران 8 سال دفاع مقدس گذرانده و به پایان برد.

هیات رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان شهادت افتخارآفرین این فرمانده شجاع و جانباز و آزاده خستگی‌ناپذیر را به محضر حضرت ولی‌عصر(عج)، فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی)، خانواده معزز و بزرگوار شهید، همرزمان و مردم ولایتمدار و شهیدپرور خطه سیستان و بلوچستان تبریک و تسلیت گفته، برای آن شهید عزیز علو درجات را از خداوند منان آرزومندست.

(اداره کل روابط عمومی)