پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
مهربان:

شهدا معیار ارزیابی عملکرد مدیران هستند

رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شهدا معیار ارزیابی عملکرد ما در دوران مدیریت هستند، گفت: مداد علما و دانشمندان از خون شهیدان افضل است و این کار را در سنگر جهاد علمی بسیار سخت می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، احمد مهربان در مراسم معارفه سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل اظهار کرد: طی تحقیقات انجام‌شده برای هر صندلی مدیریتی در نظام جمهوری اسلامی ۷۵ شهید خون پاک خود را نثار کرده‌اند.

وی با اشاره به تلاش‌های بسیاری که برای رسیدن ایران اسلامی به این جایگاه انجام شده است،  بیان کرد: وظیفه ما در قبال شهدا بسیار سنگین است و در قبال این خون‌های پاک مسئولیم و فردا باید عملکرد خود به عنوان یک مدیر در نظام جمهوری اسلامی به پیشگاه این شهدا عرضه و از آن دفاع کنیم.

رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شهدا معیار ارزیابی عملکرد ما در دوران مدیریت هستند، اضافه کرد: مداد علما و دانشمندان از خون شهیدان افضل است و این کار ما را در سنگر جهاد علمی بسیار سخت می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان سپس به پیشینه تاریخی سیستان و دارالولایه بودن این سرزمین پرداخت و یادآور شد: خدا توفیق خدمت در دارالولایه سیستان را به برگزیدگان خود عطا می‌کند و باید قدر این نعمت بزرگ الهی را بدانیم.