پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
یکی از شهدای گمنام آرمیده....

شهید گمنام آرمیده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تشخیص هویت شد

یکی از شهدای گمنام آرمیده در واحد زاهدان شناسایی و تشخیص هویت شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، یکی از شهدای گمنام آرمیده در واحد زاهدان شناسایی و تشخیص هویت گردید .

در این رابطه سلطانعلی میر دبیر هیئت‌امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت شهید آرمیده در مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در تاریخ ۶۶/۰۱/۲۰ به درجه رفیع شهادت نائل گردیده که پس از سال‌ها به آغوش پدر و مادر عزیزش باز خواهد گشت.

شهید هراچ هاکوپیان از هم‌میهنان ارامنه اصفهانی که در عملیات کربلای ۹ که با هدف آزادسازی منطقه ایرانی باباهادی در شمال شرقی قصرشیرین صورت گرفت خونش با خون شهیدان هم‌میهنش در آمیخت و نمونه‌ای از ایثاری استثنایی را آفرید و آسمانی شد .

میر گفت . شهید عالی‌مقام هراچ هاکوپیان از ۲۵ فروردین ۹۲ مصادف با شهادت حضرت زهرای مرضیه س میهمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بوده که مزار این شهید بزرگوار و همرزم گمنامش میعادگاه عاشقان و دل‌شکستگان و متوسلین به شهدا بوده که هر روز صبحشان را با ذکر فاتحه بر مزارشان آغاز می‌نمودند و اینک پس از قریب به یک دهه میزبانی از شهید هراچ هاکوپیان با غم و اندوه باید با این شهید بزرگوار خداحافظی نمایند.

شهید هراچ هاکوپیان از دلیرمردان لشکر ۸۱زرهی ارتش ولایی و مقتدر جمهوری اسلامی ایران واقع در باختران کرمانشاه بودند .