پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

شیوه پیامبر(ص) را ملاک زندگی ها قرار بدهیم/پاسخ مناسب به خواست رهبری درخصوص سبک زندگی

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: امام جمعه زاهدان تاکید کرد: باید شیوه پیامبر اکرم(ص) و سبک و سیاق ایشان که در زندگی ما سرمشق نیکویی است را ملاک قرار بدهیم.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان در اولین همایش از سلسله همایش های سبک زندگی اسلامی ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان سبک زندگی پیامبر اسلام (ص) در واحد زاهدان بر ضرورت بهره گیری از روش و منش پیامبر(ص) در زندگی ها تاکید و از برگزار کنندگان این همایش تشکر کرد.وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سفر به خراسان شمالی گفت: رهبر انقلاب با طرح 20 سوال درخصوص سبک زندگی ایرانی اسلامی ذهن اندیشمندان، عالمان، متولیان کانون های فکر و اندیشه و مراکز قوی علمی را به این موضوع معطوف کردند. سلیمانی افزود: رهبر انقلاب سالهای فراوان تهاجم فرهنگی دشمن را در قالب جنگ نرم به عنوان یک خطر برای جامعه مطرح کردند و حال باید در پاسخ به بیانات ایشان نشست های این چنینی را بیشتر و بهتر داشته و برگزار کنیم چراکه باید بگوییم، دشمنان پیشرفت های زیادی داشته اند و فرهنگ زیست ایرانیان متحول شده است.وی با انتقاد از نزول فرهنگ ایرانی در برخی از مکان ها و بخصوص در سفر به خارج از کشور اظهار داشت: شهید مطهری درخصوص احیای فرهنگ و هویت دینی ایرانی زحمات بسیاری کشیدند و در این خصوص کتاب هایی تالیف کردند که با عمل زشت گروه فرقان این فعالیت ایشان ناتمام ماند. سلیمانی با تقدیر از زحمات شهید مطهری گفت: ایشان در بخش هایی از کتاب حجاب خود در این خصوص می فرمایند:  زنان ایرانی قبل از اسلام هم حجاب داشته اند و حجاب فرهنگ دیرینه این سرزمین است، تمدن و فرهنگی که اسلام به ما داد و خدمتی که ایرانیان به این تمدن انجام دادند، در بخش "خدمات متقابل ایران" بخشی از آن آمده که گروه فرقان این وجود مبارک را از ما گرفت و فرصت نداد جلدهای بعدی تالیف شود. امام جمعه زاهدان با بیان اینکه امام راحل طلسم شکن بود، افزود: در نوفل لوشاتو امام خمینی(ره) در دیدار جمعی از بانوان که حجاب درستی هم نداشتند اما توانست با آنها دیدار داشته و طلسم شکن شود و چنانچه هر کسی غیر از امام راحل بود، چنین رویدادی صورت نمی گرفت. وی با اشاره به اینکه چنین اعمالی از راه، روش و منش پیامبر(ص) سرچشمه می گیرد، تاکید کرد: باید شیوه پیامبر اکرم(ص) و سبک و سیاق ایشان که در زندگی ما سرمشق نیکویی است را  ملاک قرار بدهیم و سیاست ها، عبادات و سبک زندگی فردی و اجتماعی رسول خدا را الگوی خویش قرار دهیم. نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: اگر امید به رحمت خداوند و ایمان به روز رستاخیر داریم، قرآن فرموده که پیامبر الگوی شماست و تند رفتن و کند رفتن هیچ کدام شان پیروی از پیامبر نیست. سلیمانی با اشاره به محورهای زندگی پیامبر(ص) تاکید کرد: اگر بناست سبک زندگی ایشان را برای خود الگو قرار دهیم باید برای توجه عمیق، پیامبر را در حوزه نظری، عملی و اجرایی مورد نظر و دقت قرار دهیم. وی با بیان اینکه پیامبر(ص) دائما متفکر و اکثر اوقات ساکت بود، ادامه داد: رسول خدا(ص) خلقش نرم بود، کسی را تحقیر نمی کرد، دنیا و ناملایمت های دنیا ایشان را برافروخته نساخت، اگر حقی پایمال می شد، خشمناک شده و تا احقاق حق نمی شد ساکت نمی شد و هنگام اشاره با تمام دست اشاره می کرد. امام جمعه زاهدان در بیان خصوصیات شاخص رسول اکرم(ص) افزود: پیامبر(ص) وقتی خوشحال بود  از مدار حق خارج نمی شد، خنده های او تبسم بود، می فرمودند حاجت کسانی که به من دسترسی ندارند را به من ابلاغ کنید و حاجتی پنهان نماند هر کس را به مقدار فضیلتی که در دین داشت احترام می گذاشت، ملاک فضیلت را تقوی می دانست با مردم انس می گرفت و با خوبی برخورد می کرد و کسی را از خود دور نمی انداخت و اعتدال داشت و افراط و تفریط نمی کرد. سلیمانی، مسواک زدن بعد از بیدارشدن و وقت های لازم و دائم الوضو بودن پیامبر را از دیگر شاخص های ایشان عنوان و اضافه کرد: این دایره، دایره گسترده ای است و وقت زیادی می طلبد امیدواریم که بتوانیم سبک و سیاق و روش پیامبر را در زندگی های خود بکار بگیریم.به گزارش خبرنگار آنا، در این همایش استاد آبسالان از شعرای اهل سنت به زبان بلوچی و صباغ زاده از شعرای شیعی به زبان زابلی به شعرخوانی در رثای پیامبر اعظم (ص) و حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا(س) پرداختند و کلیپی از سخنان مقام معظم رهبری درخصوص سبک زندگی ایرانی اسلامی پخش شد. بر اساس این گزارش، بعد از پایان یافتن همایش شرکت کنندگان بر سر مزار شهدای گمنام واحد زاهدان حضور یافته و با آرمان های شهدا تجدید میثاق کردند.