مهربان به آنا خبر داد:

صدور مجوز راه‌اندازی پنجمین مرکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد زاهدان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از صدور مجوز راه‌اندازی پنجمین مرکز تحقیقاتی این واحد دانشگاهی خبر داد.

احمد مهربان در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در زاهدان، نامگذاری سال ۱۳۹۸ به عنوان سال رونق تولید را بسیار ارزشمند برشمرد و اظهار کرد: در سال رونق تولید مقام معظم رهبری بر ضرورت نقش جوانان در همه عرصه‌ها به‌ویژه حوزه علمی و فرهنگی تأکید کردند و وظیفه دانشگاه در این راه بیش از گذشته مهم و بااهمیت است.

وی اضافه کرد: مجموعه آموزش عالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در راستای پیشگامی و دستیابی به مطالبات مقام معظم رهبری موفق به اخذ مجوز (مرکز تحقیقاتی مطالعات اقتصادی و بازریابی جنوب شرق)  شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بیان اینکه مرکز تحقیقاتی مطالعات اقتصادی و بازریابی جنوب شرق پنجمین مرکز تحقیقاتی این واحد دانشگاهی است، عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تاکنون چهار مرکز تحقیقاتی، علوم زمین، گردشگری، گیاهان دارویی  و مرکز بالینی سلامت فعال داشته‌اند.