صعود تیم کبدی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به مرحله نهایی لیگ برتر

تیم کبدی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در مسابقات لیگ برتر کشور موفق به صعود به مرحله نهایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، تیم کبدی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در مسابقات لیگ برتر کشور با شکست تیمهای ارومیه، اندیمشک، کرمان و یزد به دوره نهایی این دوره از مسابقات راه یافت.

این تیم با کسب پیروزی در دوره نهایی به مسابقات بینالمللی صعود خواهد کرد، تیم کبدی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در کارنامه ورزشی خود کسب مقام قهرمانی لیگ برتر کشور در سال 93 به ثبت رسانده است.