کمالیان در مراسم تجلیل از کارکنان نمونه واحد زاهدان مطرح کرد؛

ضرورت استفاده از ایده و تفکر کارکنان در راه‌اندازی شرکت‌های دانش‎بنیان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در مراسم تجلیل از کارکنان نمونه واحد زاهدان بر استفاده بهینه از ایده و تفکر خلاق و نوآور کارکنان در ایجاد و راه اندازی شرکتهای دانشبنیان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار واحد زاهدان، دکتر امینرضا کمالیان ضمن تشکر و قدردانی از زحمات تمامی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اظهار داشت: تمام کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نمونه هستند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: منابع انسانی توانمند در هر سازمان باارزشترین منابع هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بیان اینکه توجه به رشد کارکنان در راستای رسیدن به اهداف بلند دانشگاه آزاد اسلامی از مهمترین برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان است، عنوان کرد: کارکنان سرمایه فکری سازمان هستند و هر سازمان در کنار سرمایه مالی به سرمایه فکری نیازمند است.

کمالیان افزود: انتظار داریم بیش از پیش از سرمایههای فکری این واحد دانشگاهی در راستای پیشرفت و تعالی اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ... بهرمند شویم.

در این مراسم از کارکنان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تجلیل و قدردانی شد که اسامی آنها عبارتند از ذبیحا... نجاری- محمود منصوری مقدم- محمد قائنی- مهدی سیاسر- جمشید خسروی- مهدی شهرکی- عباسعلی ناظری- علیرضا مالکی مطلق- پری میرکاظمی- سیدمحمود موسوی- حیدر نصری- پرویز تجلی- مرضیه انصاری- حسین دشتی- بتول قاسمی‌فرد- مهدی طاهری- سارا فیروزیان- رضا باجوری- حسینعلی نورا- کلثوم سبحانی نیا- سیده حکیمه طباطبایی- سیده نسیم موسوی- محمود نورا- علیرضا میری- قدرتعلی فخیره- حسینعلی جامی- عبدالعزیز شاهوزایی- زهره فراهیزاده- رقیه عامری- حمیده شهرکی- محمد خزایی- عباسعلی کیخا- ابرهیم عباسی- منیژه اوکاتی.