پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

ضرورت اطلاع‌رسانی بموقع دستاوردها و توفیقات دانشگاه آزاد اسلامی/هفته دولت، روزهای اقتدار و خدمتگزاری

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: رئیس منطقه ۱۴ دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: باید جهت اطلاع‌رسانی به‌موقع دستاوردها و توفیقات دانشگاه به درستی اقدام شود.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان،عیسی ابراهیم زاده رئیس منطقه 14 دانشگاه آزاد اسلامی بعد از حضور در شصت و هفتمین اجلاس مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی این اجلاس را موفق و هدفمند ارزیابی کرد و به خبرنگار آنا گفت: طرح دستاوردها و کارکردهای دانشگاه آزاد اسلامی از یک سو و ترسیم خط و مشی ها و راهبردهای تحولی و افق نگر این دانشگاه در جهت ارتقا و توسعه آن از سوی دیگر از مهم ترین دستورکارهای این اجلاس بود. ابراهیم زاده با اشاره به کارگروههای مختلف و تخصصی در این اجلاس گفت: در این ارتباط هر یک از حوزه ها و معاونت های مختلف دانشگاه کارگروهای مختلف و تخصصی را با حضور روسا و دبیران مناطق و روسا واحدها تشکیل و اهداف و راهبردهای ارتقابخش دانشگاه را در هر یک از این حوزه ها به بحث و بررسی گذاشته و پس از نقد و نظر و تحلیل و بررسی های کارشناسانه، توانستند چشم اندازهای تحول آفرین و رهگشایی را در این زمینه ارائه و تدوین کنند. وی افزود: در این نشست فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، نیز اقدامات اجرایی و شاخص های کلان دانشگاه آزاد اسلامی، چشم انداز و رئوس ماموریت های دانشگاه، گسترش هیات امنای استانی و اولویت های دانشگاه را تشریح و بر برنامه ریزی در واحدها برای بدست آوردن توفیقات بیشتر تاکید کرد. رئیس منطقه 14 دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر فرمایشات ریاست عالیه دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با مرجعیت علمی سرآمد در تولید و ترویج علم بوده و پاسخگوی نیازهای علمی جامعه دانش محور است که باید جهت اطلاع‌رسانی به‌موقع دستاوردها و توفیقات دانشگاه به درستی اقدام شود.هفته دولت، هفته اقتدار و خدمتگزاری است ابراهیم زاده در ادامه گفتگو با روابط عمومي واحد زاهدان با اشاره به آغاز هفته دولت ضمن تبریک و گرامیداشت این هفته گفت: این هفته مبارک بر همه دولت مردانى که وجود خویش را وقف خدمت به اسلام و جامعه اسلامی کرده اند، خجسته و مبارک باد. رئیس منطقه 14 دانشگاه ازاد اسلامی با اشاره به ارزیابی عملکرد دولت گفت: در واقع در جمهوری اسلامی ایران هفته دولت، هفته اقتدار وخدمتگزاری دولتى است که حمایت و پشتیبانى این ملت بزرگ را به همراه دارد. وی افزود: با توجه به انفجار دفتر نخست وزیری در هشتم شهریور سال 1360 و شهادت شهید محمد علی رجایی، رئیس جمهور و محمد جواد باهنر، نخست وزیر که اسوه دولتمردان مردمی بودند، پس از آن هفته ای به نام هفته دولت نامگذاری شده تا هر ساله دولتمردان طرح ها و برنامه های در دست اجرا و راهبردهای آتی دولت را طرح و به ملت ارائه کنند.  ابراهیم زاده تصریح کرد:  در عین حال هفته دولت، هفته سپاس و قدردانى از دولتى است که هدفش ایجاد جامعه اى سرشار از عدالت، نظم و امنیت است. رئیس منطقه 14 دانشگاه آزاد اسلامی در پایان یادآور شد: در سال جاری هم زمانی هفته دولت با آغاز به کار دولت تدبیر و امید فرصتی را فراهم آورده است تا انشاالله دولتمردان کارآزموده و توانمند این کابینه، افق تازه‌ای از پیشرفت با الگوی اسلامی- ایرانی را پی جویی و به منصه ظهور رسانند و رفع مشکلات مردم و تحقق حماسه اقتصادی را وجهه همت خویش قرار دهند.